Bedrijven langs het kanaal

 

 

 600_kids-corner-header.jpg

 

 

 

  

de hoopp

De Hoop Terneuzen:

 

De Hoop Terneuzen is een concern met meer dan 40 dochterbedrijven en deelnemingen, voornamelijk gevestigd in Nederland en België. Bij het familiebedrijf De Hoop, opgericht in 1911 zijn momenteel ongeveer 1.200 medewerkers actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Terneuzen. Het concern is leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. De bedrijfsactiviteiten zijn verdeeld over vijf sectoren, gebaseerd op de aard van de producten en diensten.

Website:

 

300_bedrijven1.jpg

300_ovet.jpg

Ovet:

 

De hoofdactiviteit van OVET bestaat uit het op- en overslaan van droge bulkgoederen. Maar dat is niet het enige. OVET zoekt altijd naar tailormade oplossingen voor iedere klant afzonderlijk. Naast overslag met haar kranen, levert OVET een aantal diensten die een toegevoegde waarde zijn voor de producten van haar klanten.

Website:

 

300_bedrijven2.jpg

300_verbrugge.jpg

Verbrugge:

 

Verbrugge is een van de  toonaangevende logistieke dienstverleners in de havens van Vlissingen (Vlissingen) en Terneuzen.Verbrugge Terminals behandelt een totaal volume van meer dan 10 miljoen ton per jaar.

300_bedrijven3.gif
300_elopak.jpg

Elopak:

 

Elopak is gespecialiseerd  in de productie van kartonnen drankverpakkingen.

 

300_bedrijven4.jpg
300_icl.jpg

ICL:

 

ICL-IP Terneuzen is producent van een breed scala producten. De grondstof die we in de meeste gevallen daarvoor gebruiken, pure broom, wordt uit de Dode Zee gewonnen. Verder leveren we broom, afkomstig van het moederbedrijf in Israël, herverpakt aan diverse klanten in Europa.

300_bedrijven5.jpg
300_heros_sluiskil_-_voor_nieuws.jpg

Heros:

 

HEROS Sluiskil B.V. is een bedrijf dat innovatief nadenkt over hergebruik van afval. Hierdoor ontstaan unieke machines en systemen die een duurzame bijdrage leveren aan onze leefwereld.

www.heros.nl
300_outokumpu1.jpg

Outokumpu

Outokumpu is de marktleider op het gebied van geavanceerde materialen met de beste technische expertise en het grootste productenaanbod in al onze klantsegmenten. Ons aanbod bestaat uit roestvast staal en hoogwaardige legeringen, waaronder titanium en zirkonium voor zeer veeleisende industriële toepassingen. Ons wereldwijde netwerk dat bestaat uit productie-, service- en verkoopcentra maakt snelle leveringstijden en op maat gemaakte oplossingen mogelijk voor onze klanten over de hele wereld.

 

300_outokumpo.jpg


Realisatie: TiDi Graphics